Daily Learnings

oktober 26, 2007

Cowboy Junkies – Trinity Revisited

Filed under: Life Changing,Music,Personal — dailylearnings @ 11:42 am

Een paar jaar geleden ben ik in AB naar een geweldig concert van Cowboy Junkies geweest. Ik leerde hen kennen via een vriend van tijdens de studententijd in Gent. ‘Moet dit eens luisteren’ zei hij en duwde met een LP in de handen. “Een kado maar ben nu al jaloers op je” zei hij nog.

We hebben toen een hele tijd naar de eerste versie van The Trinity Sessions geluistered. Op weg naar het concert moest ik weer aan Bert denken die me toen de album gaf, welke ik trouwens nog steeds heb. Het concert was adembenemend. Margo Timmons zat op haar barkruk, dronk wat thee, vertelde ons het een en ander en zong te sterren van het AB-dak. Op het einde van het concert bedankte ze ons voor onze aanwezigheid. Moet je nagaan zij bedankte ons !! Om iets terug te doen zei ze:”Geef me een paar minuten om me op te frissen en dan kom ik zo meteen naar de bar om wat te praten met jullie”. De idee alleen al …..

Onlangs hebben Cowboy Junkies een nieuwe album uitgegeven: Trinity Revisited. “A celebration of the 20th Anniversary of the recording of The Trinity Session. Along with special guests Ryan Adams, Vic Chesnutt and Natalie Merchant we returned to Trinity Church and to the songs that we recorded 20 years ago.”

Again very nice…. Tx Margo

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: