Daily Learnings

maart 16, 2007

90km/uur – het ziet er niet uit

Filed under: Life,Politiek,Vreemd — dailylearnings @ 11:27 am

90kmsmogKijk het straatbeeld van de Vlaamse wegen is al niet fraai. Kapotte wegen, vuile vluchtsroken en middenbermen, onkruid langs alle kanten, geen enkel bord dat nog recht staat of zonder schilderkunst is. Nee proper is het niet langs onze wegen. En nu zijn er sinds enkele dagen de 90 km/u SMOG borden.  Ook deze zijn geheel volgens traditie allemaal schots en scheef geplaatst. Daarbij staan ze vaak op de meest idiote plaatsen.

Maar het meest hilarische is  natuurlijk wel dat deze borden na het afblazen van het SMOG alarm handmatig moeten worden omgedraaid.

We leven in een tijd waarbij we telefoneren via internet, cd kopen aan de andere kant van de wereld met een druk op een knop, we vanuit de auto het bad laten vollopen, … maar deze borden moeten handmatig worden omgedraaid (waarschijnlijk door mensen die er met de auto eerst naar toe zijn gereden).  Deze operatie zal zo’n 5 uur in beslag nemen. Vele handen maken licht werk … maar dit is toch echt te idioot voor woorden.

Advertenties

1 reactie »

  1. Ik ben het volkomen met je eens en ik durf het zelfs een beetje zielig vinden. Nog een geluk dat men er in dit achterlijke land reeds in geslaagd is de straatverlichting automatisch te laten aanspringen.

    Reactie door smiling cobra — maart 16, 2007 @ 2:26 pm | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: