Daily Learnings

september 29, 2006

Zoef Zoef…..

Filed under: Life,Zeeuwen — dailylearnings @ 10:40 am

Carpolen doe ik in principe niet uit milieubewuste oogpunt. Niet dat ik dat niet belangrijk vind, maar sta daar gewoon iets minder bij stil. Ik draag geen geitewollekousen 🙂

Maargoed ik carpool dus weleens met een collega van me die nog niet zolang een nieuwe wagen heeft. Omdat hij gisteren heeft gereden en ik ’s middags weg moest, maakte ik gebruik van zijn wagen. Het is altijd leuk om in een andere wagen te rijden.

alfa159.gifEen Alfa Romeo 159 is de wagen waarmee ik naar Microsoft mocht rijden. Een zalige wagen die stil en snel is. Voila dacht ik mijn keuze voor een nieuwe wagen is ook gemaakt.

’s Avonds laat nog wat aan het zeeuwen (zapen en geeuwen) voor TV endaar zag ik Kris -de broer van- Wouters uitleg aan het geven over nieuwe auto’s. Altijd leuk om daar even bij weg te dromen. Hij stelde de nieuwe Citroen C4 Picasso voor. Nu is dat woordje ‘Picasso’ er m.i. net iets te veel aan maar bon blijkbaar een kwestie van een onderscheid te maken. Een leuke familie wagen.

Of dit verhaal nu eigenlijk een soort van betekenis heeft ? Nee ik denk het niet maar ik besefte plots dat ik jarenlang niets met wagens heb gehad en dat ik vroeger nogthans een verwoed verzamelaar was van autofolders. Zo herinner ik me nog een gezinsuitstap naar de RAI in Amsterdam waar er een autosalon was. Een hele dag ronddweilen tussen auto’s en als sport zoveel mogelijk folders mee naar huis nemen.

Autorijden vind ik tegenwoordig saai en vervelend. ‘Waste of time’ en alleen goed om van A naar B te geraken. Gisteren besefte ik dus weer dat die activiteit toch een stukje minder saai wordt als je enge betrokkenheid hebt met de wagen waarin je zit.

Oja, als ik een nieuwe wagen heb laat ik zeker even weten welke het geworden is 🙂

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: